UA-58390013-1

GEAR: Wat Ons Opviel!

Lekker weekend gehad? Mooi! Wij ook. Ja natuurlijk een hondenweer tot en met, maar dat mocht de (sport)pret niet drukken toch? Vandaag de dag komen we met een nieuw itempje wat we te pas en te onpas willen plaatsen over nieuwe hebbedingetjes in de wondere wereld van triathlon.

Goed! Tijd om af te trappen met gadget nummer 1! Niets is zo irritant om in de regen een bandje te moeten verwisselen, en je zal het altijd zien, hoe druilerig het weer, hoe sneller lek. Vanaf nu, klaar daarmee, nooit meer lek!. Aangenaam, de naam is Tannus, een uiterst robuuste band die niet lek te krijgen is. Zie hieronder een voorbeeldje van de band. Het leuke er aan is dat ze in allerlei kleren komen, en dus maakt dat het ook nog kneiter hip! Wellicht ook leuk voor je fixie.

Het van origine Zuid-Koreaanse product is gemaakt van een soort polymeer wat inhoudt dat er een heleboel kleine luchtbubbels op elkaar zitten binnen het robuuste materiaal. Ga je er sneller mee? Nou dat niet, eerder langzamer. Tests wijzen uit dat het een kilometer per uur scheelt met een snelheid van 30km/u. Maar lek rijden kan je het podium kosten op een korte afstand, nietwaar Evert Scheltinga?

Probeer wat je wil, de band is niet lek te krijgen! Nooit meer kloten met een binnenbandje, een CO2 pompje en al dat soort ongein. Leuk hebbedingetje toch?

Goed, verder naar itempje numero 2. Hebben jij en je maten ook altijd bonje als de 1 niet in het donker wil fietsen? Moeilijk doen met lichten enzo? Das voorbij! Gewoon lekker trappen in de schemering en nog een KOM pakken in het pikkedonker, het kan nu! Het Britse Torch heeft haar lichtgevende helm via Kickstarter weten te realiseren en de lampjes zijn gedreven op LED. Daarnaast ziet de helm er erg cool uit, niet?

Inmiddels zijn deze gasten al weer bezig met een prototype 2, en dat gaan wij later dit jaar testen voor jullie! Dus een uitgebreide review van deze helm houden jullie nog van ons te goed. Maar dat het een cool dingetje is, dat staat vast.

Dan, op naar nummer 3! Weleens moeten zoeken naar je fiets in de T1? Tja, het overkomt iedereen weleens. Soms is het lastig om tussen het oerwoud van fietsen de jouwe te spotten. Een snellere transitie, en drogen / schone voetjes er aan overhouden? Het kan nu met het product de T Mat Pro, een stel Yoga adepts die dachten dat die malle matjes ook wel wat voor ons zou zijn. Nou ja, het is wel handig ja.

Zoals je ziet is het matje in meerdere kleren te verkrijgen en is het erg handig om je spullen overzichtelijk neer te leggen. Bovendien zijn de matjes te customizen en kan je ze voorzien van je clublogo of nationale vlag. Nadeel is wel dat je ze uit de US of A moet bestellen, maar goed, we zijn toch globetrotters of niet?

Brengt ons tot de finale numero 4! Dit vonden wij zo’n leuk product dat we ze zelf ook nog eens uitvoerig voor jullie gaan testen, maar voor nu alvast de aankondiging dan maar. De tri-clips zorgen evenals de T Mat Pro voor een snelle transitie. Feitelijk is het een clipje dat je bevestigt aan je fiets dat je ingeklikte fietsschoen vasthoudt totdat jij er boven op ploft om te gaan fietsen, dan schieten de ‘touwtjes’ terug in het clipje, geheel veilig. Goed we gaan niet teveel weggeven, zoals gezegd een uitgebreide review volgt.

Dat was hem voor nu, maar wees niet getreurd, wij blijven de markt afspeuren op zoek naar leuke hebbedingetjes enzo!