UA-58390013-1

RACES: Big Five Marathon

Hoppa! Bijna weekend! Tijd om eens een ‘once-in-a-lifetime event’ te belichten. Altijd al naar Zuid-Afrika willen afreizen om de zogeheten ‘Big Five’ te spotten? Prima! Dat kun je nu dus tijdens een marathon doen! Klim snel achter je PC voor de inschrijving want er zijn nog luttele startbewijzen beschikbaar!

Hardlopen over een achterlijk mooie Savanne te midden van zebra’s, antilopes en giraffen, dat is pas een ervaring! Trouwens met de vergezichten is niets mis! Voor de doorgewinterde trailrunner is het weer eens wat anders dan de gebruikelijke 6 rondjes rond de plas in Lutjebroek!

 

Mocht een hele marathon een iets te grote kluif voor jou zijn, dan kan je je ook inschrijven voor een halve marathon, maar oke, wel minder tijd dus om de ‘Big Five’ te spotten, maar goed dat mag de pret dan ook weer niet drukken.

Deze marathon valt onder de serie Adventure Marathons van het Deense bedrijf Albatros Adventure, de organisatie die onder meer ook de Great Wall marathon organiseert. Dat gezegd hebbende, JA er hangt ook een fix prijskaartje aan, maar goed dat zijn jullie wel gewend toch! Voor minimaal 1300 Euro heb je een basis pakket te pakken wat je vaak ook voorziet van accommodatie, voor meer informatie klik je gewoon op de link en kies je het pakket wat het best bij jou past

En bovendien, loop je sub-3 uur, grote kans dat je dan de winnaar bent! Als reeds gemeld, er zijn nog een paar startbewijzen te bemachtigen voor de 20ste juni. O waren we dat vergeten te vermelden? Ja de temperaturen kunnen dan lekker oplopen daar in Zuid-Afrika, dus kleed je er ook naar!