UA-58390013-1

RACES: NISRAMAN 2016

Hou je vast:
–          1 km zwemmen
–          42 km fietsen
–          16km MTB-en
–          10km trailrun

Je leest het inderdaad goed: hier is geen sprake van een traditionele triathlon. Als multisporter moet een dergelijke uitdaging als muziek in de oren klinken toch? Op zondag 24juli 2016 is het zover: de NISRAMAN. Een 4-luik voor de échte bikkels onder ons.

De race.
Die 1000 meter zwemmen, in de prachtige barrage van Nisramont, is eigenlijk wel te overzien. Maar dat fietsen… 42km met daarin de uitdagende ‘mur de Maboge’ is andere koek. Je mag deze 2,8 km hoge pukkel 2 maal over zien te geraken. Ja die afstand is het probleem niet maar het een gemiddeld stijgingspercentage van 6,2% kent, met aan het begin zelfs een stijgingspercentage van 20.3%!, dat maakt het verhaal wel anders. Vervolgens mag jij 16 kilometer lang laten zien wat jij waard bent op de MTB, en geloof ons (van eerdere edities) je benen gaan het hier al aardig lastig hebben. Mocht je dit onderdeel heelhuids hebben volbracht dan wacht een heerlijk toetje: een 10 kilometer trailrun. Als je tijdens dit onderdeel nog in je comfortzone zit dan ben je een held!

nisraman1Meedoen?
Sportevents.be heeft ons een felbegeerd startbewijs gegund om aan 1 van onze trouwe fanatiekelingen te vergeven. Heb jij interesse? Geef dit facebookbericht even een like-je en maak je interesse duidelijk kenbaar door naar info@tri-athlete.nl te mailen. Wij laten op 3 juni weten wie de winnaar is!